Persano Group gennem 75 år

En familieejet virksomhed

Eventyret om Persano Group startede i 1936, da tyskeren Dr. Helbig, som var agent for IG Farben, etablerede Persano Cosmetics i København. Virksomhedens speciale var medicinske salver, hårshampoo, crèmer og tandpasta. I 1944 blev farmaceut Ib Overgaard ansat, og han overtog ledelsen og ejerskabet af virksomheden, da Dr. Helbig døde i 1949. Familien Overgaard har ejet Persano Group lige siden.

Engelsk inspiration

I 1952 blev englænderen Ralph G. Harry tilknyttet Persano Cosmetics. Han var en af verdens førende kemikere med speciale i kosmetik, og selv i dag er hans forskning i udvikling og produktion af kosmetik anerkendt verden over. Samarbejdet med Ralph G. Harry gav Persano en unik markedsposition, som fortsat gælder. Samarbejdet med Ralph G. Harry varede i 30 år og lagde grundstenen til Persano Groups succes over to generationer.

Produktionen flyttes til Nordsjælland

I 1961 overhalede successen kapaciteten på fabrikken i København. Persano Group flyttede til nye faciliteter i Blistrup i Nordsjælland, hvor virksomheden fortsat har hovedkontor og den primære produktion. Fabrikken er siden 1996 blevet udbygget flere gange, og i dag råder Persano Group over 15.000 kvm. moderne, højteknologiske produktionsfaciliteter.

Generationsskifte og nye tiltag

I 1986 overtog brødrene Jan og Henrik Overgaard virksomheden fra deres far. Overtagelsen blev startskuddet på en række nye tiltag, som satte yderligere skub i virksomhedens positive udvikling. Emballagevirksomheden Persano Plast blev grundlagt, som i dag udvikler og producerer størstedelen af emballagen til Persano Groups produkter.

I 2002 købte Persano Group virksomheden Propharma A/S, som i dag er en hastigt voksende producent af mundhygiejneprodukter og kosttilskud.

Toptrimmede produktionsfaciliteter

I 2004 slog Persano Group dørene op til en ny topmoderne fabrik i Blistrup, og samtidig blev renoveringen af en ny fabrik i Stenløse påbegyndt.

Med de to nye fabrikker, egen emballageproduktion, og 75 års viden og erfaring står Persano Group stærkt rustet til en spændende fremtid, hvor efterspørgslen efter miljøvenlige, sikre kvalitetsprodukter til personlig pleje og healthcare står øverst på forbrugernes agenda.